2 Aralık 2013 Pazartesi

Kakaolu Bisküvi
Atıştırmalık olarak evde bulunmasının faydalı olacağı bir tarif. Lezzet Dergisi Kasım sayısındaki tariflerden biri. Çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.


        Malzemeler:

1.   115 g tereyağ
2.   115 g toz şeker
3.   1 yumurta
4.   75 g un
5.   25 g kakao
6.   1 çay kaşığı karbonat
7.   115 g yulaf ezmesi
Bütün malzemelerin oda sıcaklığında olması önemli. malzemelerin hepsini karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin. ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.Üzerine bastırın. 180 derece fırında 10 - 15 dk. pişirin.

Kaynak: Lezzet Dergisi Kasım Sayısı - Kurabiyeler Eki


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder