Kakaolu Bisküvi
Atıştırmalık olarak evde bulunmasının faydalı olacağı bir tarif. Lezzet Dergisi Kasım sayısındaki tariflerden biri. Çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.
Malzemeler:
1.
115 g tereyağ
2.
115 g toz şeker
3.
1 yumurta
4.
75 g un
5.
25 g kakao
6.
1 çay kaşığı karbonat
7.
115 g yulaf ezmesi
Bütün malzemelerin oda
sıcaklığında olması önemli. malzemelerin hepsini karıştırıp yumuşak bir hamur
elde edin. ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.Üzerine bastırın. 180
derece fırında 10 - 15 dk. pişirin.
Kaynak: Lezzet Dergisi
Kasım Sayısı - Kurabiyeler Eki
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder